New England Patriots a câştigat cel de-al patrulea trofeu din Super Bowl



02 февраля 2015

 

New England Patriots a câştigat finala campionatului nord-american de fotbal după ce a învins Seattle Seahawks. Finala Super Bowl care s-a jucat pe Phoenix Stadium din Arizona a fost urmărită de peste o sută de milioane de telespectatori.

Echipa New England Patriots a câştigat finala campionatului de fotbal american Super Bowl, reuşind să se impună în faţa formaţiei Seattle Seahawks cu scorul 28-24.

"E un vis devenit realitate. Este o binecuvântare. Am muncit din greu pentru asta şi am avut un drum lung spre acest succes. Am lucrat mult şi acum simt că am meritat acest lucru", a declarat jucătorul New EnglandMalcom Butler. 

Cu doar 25 de secunde înaintea fluierului de final, telespectatorii au fost martori la una dintre cele mai dure interceptări din istoria fotbalului american. Russell Wilson de la Seattle Seahawks, a pasat oblic în direcţia coechipierului său, Ricardo Lockette, însă acesta din urmă a fost izbit cu putere de jucătorul echipei adverse, Malcolm Butler.

New England Patriots a câştigat astfel cel de-al patrulea trofeu din ultimii 15 ani. 

Seattle Seahawks a ratat şansa de a câştiga al doilea titlu consecutiv, după ce în 2014 a învins echipa Denver Broncos .

Super Bowl-ul a ajuns în acest an la cea de-a 49-a ediţie. Aproximativ 110 milioane de telespectatori au urmărit finala.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑