& FOTO Mesajul postat de Diego, după golul de generic reuşit pe Camp Nou, împotriva Barcelonei



 

**VIDEO & FOTO** Mesajul postat de Diego, după golul de generic reuşit pe Camp Nou, împotriva Barcelonei

Atletico Madrid a obţinut un egal pe terenul Barcelonei (1-1, VIDEO AICI), în turul semifinalelor UEFA Champions League. Eroul formaţiei antrenate de Diego Simeone a fost Diego Ribas, autorul unui eurogol.

Brazilianul a început partida pe banca de rezerve, însă şansa i-a surâs în minutul 30. Forţat de accidentarea lui Diego Costa, Simeone l-a introdus pe teren pe mijlocaşul de 29 de ani, revenit în această iarnă de la Wolfsburg.

După pauză, Diego a ieşit la rampă şi, în minutul 56 a șutat, de la circa 25 de metri, din unghi, direct în vinclul porții apărate de Pinto, care a putut doar să atingă mingea cu vârfurile degetelor. Reuşita sa nu a fost însă suficientă pentru o victorie pe Camp Nou, golul lui Neymar stabilind scorul final al partidei.

Imediat după meci, Diego s-a pozat în avion alături de coechipierii de la Atletico şi a postat un mesaj pe o reţea de socializare, înaintea decolării spre Madrid. 

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu! Un meci minunat! E o plăcere să fac parte din această echipă! Să-i dăm drumul, băieţi!", a scris Diego Ribas înainte de plecarea de la Barcelona.

></p><p><span style=VIDEO Eurogolul lui Diego:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑