&SONDAJ Diego, Neymar, Vidic sau Schweinsteiger? Care a fost golul serii în UEFA Champions League?



 

**VIDEO&SONDAJ** Diego, Neymar, Vidic sau Schweinsteiger? Care a fost golul serii în UEFA Champions League?

Primele două meciuri din sferturile de finală ale UEFA Champions League, Barcelona - Atletico Madrid și Manchester United - Bayern Munchen s-au încheiat cu același scor, 1-1, iar golurile de senzație nu au lipsit în ziua care a deschis "balul" ultimelor opt echipe care se luptă pentru trofeul celei mai puternice competiții inter-cluburi.

FC Barcelona - Atletico Madrid 1-1 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI)

1. Scorul a fost deschis pe Nou Camp cu o execuție parcă de pe altă lume, care l-a lăsat fără replică pe Pinto, înlocuitorul lui Victor Valdes din poarta catalanilor. Șutul i-a aparținut lui Diego Ribas, care intrase încă din prima jumătate de oră, în locul accidentatului Diego Costa. A fost primul gol în acest sezon de UEFA Champions League pentru fostul mijlocaș de la Werder Bremen, Juventus și Wolfsburg.

2. Egalitatea a fost restabilită tot de un brazilian. Neymar a punctat din pasa genială semnată de Andres Iniesta, cu un șut din prima, care nu i-a dat speranțe lui Courtois, altfel impecabil marți seară. A fost al patrulea gol al sud-americanului în actuala stagiune de UCL. Mai marcase un hat-trick în grupe, contra lui Celtic Glasgow (6-1, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Manchester United - Bayern Munchen 1-1 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI)

3. Căpitanul lui United până în vară, Nemanja Vidic, rămâne același fotbalist puternic și capabil să decidă un meci, deși joacă pe postul de fundaș central. Sârbul a deschis scorul în fața campioanei Europei cu o lovitură de cap și menține vii speranțele de calificare ale "diavolilor". Din vară, Vidic se va duce la Internazionale Milano, având deja un acord semnat cu italienii (DETALII AICI).

4. Bastian Schweinsteiger a fost "înger și demon" marți seară, pe Old Trafford. A egalat pentru Bayern cu un gol superb, care l-a lăsat fără replică pe David De Gea, înainte de a fi eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. A fost al 12-lea gol al mijlocașului german în UCL, care e la primul sezon în care marchează de cel puțin 3 ori. A mai punctat cu Viktoria Plzen (5-0 în grupe, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI) și cu Arsenal (1-1 în optimile de finală, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑