Halep nu se teme de Lisicki: ”Lovește puternic, așa că o să lucrez la retur”



 

**VIDEO** Halep nu se teme de Lisicki: ”Lovește puternic, așa că o să lucrez la retur”

Simona Halep spune că ea și Sabine Lisicki sunt total diferite, că un meci pe iarbă este întotdeauna dificil, că o cunoaște foarte bine pe sportiva din Germania, dar și ce mai trebuie să pună la punct pentru a-și asigura un loc în semifinalele celui de-al treilea Grand Slam al anului.

Simona Halep merge perfect la Wimbledon. Românca s-a calificat, în premieră, în sferturile de finală ale turneului londonez, după ce a pierdut doar trei game-uri în disputa contra Zarinei Diyas, numărul 72 mondial.

Jucătoarea antrenată de Wim Fissette a reuşit rapid break-ul şi s-a distanţat pe tabelă. Halep a mai câştigat o dată pe serviciul adversarei şi a închis setul după doar 29 de minute, cu 6-3.

În actul secund, românca nu i-a mai dat nicio şansă adversarei şi s-a impus cu 6-0. Cotată cu şansa a treia la cucerirea trofeului înainte de startul turneului, Halep a rămas cel mai bine clasată jucătoare din circuitul WTA după eliminările Serenei Williams şi a chinezoaicei Na Li.

Pentru Simona Halep urmează partida din sferturile de finală, acolo unde va va da peste finalista de anul trecut, Sabine Lisicki. Partida, programată miercuri, 2 iulie, va începe la ora 14:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Sportiva noastră așteaptă cu mare încredere întâlnirea cu sportiva din Germania.

”Știu cum joacă Sabine, este agresivă, lovește foarte puternic, dar și eu sunt agresivă. Suntem total diferite, cred eu. Eu deschid terenul mai bine, joc mai agresiv, iau mingea mai repede. Ea folosește mai mult puterea, servește foarte puternic, deci trebuie să mă aștept din partea ei la un serviciu foarte bun.

O să lucrez puțin la retur pentru acest meci și sper să fac o treabă bună în meciul direct”, a spus Simona Halep.

Turneul de la Wimbledon este ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România, care va avea loc în perioada 5-13 iulie 2014, la Arenele BNR din Capitală, și la care va participa și SIMONA HALEP, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑