Eduard Grosu, al doilea în prologul Turului Sibiului



 

**VIDEO** Eduard Grosu, al doilea în prologul Turului Sibiului

Turul Ciclist al Sibiului putea începe cu o victorie românească. Eduard Grosu a fost la mai puţin de o secundă de tricoul galben, însă a terminat în spatele brazilianului Rafael Andriato.

Câştigător al Turului României în 2011, Andrei Nechita a încheiat pe locul 10, în timp ce Serghei Ţvetcov a trecut linia de sosire la peste 16 secunde faţă de Andriato.

"Este o mare dezămagire pentru mine acest loc 2, puteam să câștig acest prolog, din păcate am greșit 2-3 viraje și probabil ghidonul de contratimp pe care l-am folosit mai mult mi-a dăunat" a recunoscut Grosu la final.

"Febra mi-a mai trecut, dar din păcate acum am altă problemă. Am pregătit foarte bine această cursă, îmi place foarte mult, am fugit și anul trecut. Din păcate, nu am ajuns aici chiar cum speram|. Să vedem ce va urma, etapele viitoare sper să-mi revin" a declarat Andrei Nechita.

Aflat la cea mai importantă victorie a carierei, brazilianul Rafael Andriato a fost surpriza primei etape. Slovacul Maros Kovac (Maroş Covaci) a completat podiumul, iar italianul Davide Plebani, care a terminat pe locul 9, a primit tricoul portocaliu, acordat celui mai bun tânăr.

"Să fiu sincer nu mă așteptam la un asemenea rezultat, dar îmi doream o evoluție cât mai bună" a recunoscut Rafael Andriato, câștigătorul prologului din Turul Sibiului.

A cincea ediţie a Turului Ciclist al Sibiului continuă ÎN DIRECT la Digi Sport 1 astăzi, de la ora 16:30, cu etapa 1, care însumează 224,1 kilometri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑