Bumba a explicat de ce a plecat de la ASA și ce obiectiv are. ”Cel mai important era să joc anul acesta”



 

**VIDEO** Bumba a explicat de ce a plecat de la ASA și ce obiectiv are. ”Cel mai important era să joc anul acesta”

Claudiu Bumba (21 de ani) a semnat pe patru sezoane cu Hapoel Tel Aviv, cu unul mai mult față de Mihai Pintilii. Fostul jucător al celor de la ASA Târgu Mureș, care va fi remunerat cu 350.000 de euro pe sezon, își dorește să devină jucător de bază la gruparea israeliană.

Deocamdată, Bumba a explicat, la revenirea în țară, cum s-a produs ruptura de clubul alături de care a fost la un pas de câștiga titlul în Liga 1.

”Am fost nevoit să fac acest pas având în vedere că intram în ultimul an de contract la Târgu Mureș și nu mai doream să semnez un nou angajament.

Cel mai important era să joc anul acesta ca să prind naționala la Euro 2016. Meciul de la Budapesta este foarte important. Un rezultat bun acolo sigur ne asigură calificarea”, a spus Bumba. 

Internaționalul român, despre care s-a spus că ar fi dorit și de Steaua, este bucuros că a ajuns la Steaua Israelului.

”Am avut încă două oferte din ale țări, dar am preferat Israelul și pe Hapoel, pentru că este o echipă foarte mare, cum este Steaua”, a conchis Bumba.

Claudiu Bumba a evoluat la Târgu Mureş din 2011, timp în care a marcat 15 goluri în Liga I, 7 doar sezonul trecut. Mijlocaşul de 21 de ani a fost împrumutat un sezon la AS Roma, unde a făcut parte din lotul echipei de tineret.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑