Prişcepa a rămas şocată când a aflat despre calificarea la Jocurile Olimpice



02 августа 2016
Foto: publika.md
Halterofila Natalia Prişcepa a fost nevoită să-şi întrerupă vacanţa când a aflat că va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportiva spune că deja îşi luase gândul de la Olimpiadă şi decisese să de odihnească.
"În momentul în care am aflat că voi merge la Olimpiadă eram în Azerbaidjan. Nu îmi venea să cred pentru că anterior am scris o scrisoare Federaţiei Internaţionale şi am primit răspuns că sigur nu voi primi cotă de participare. Credeam că o să privesc la televizor acest eveniment. Când mi-a zis antrenorul că voi pleca la Olimpiadă am rămas şocată", a menţionat aceasta.
Natalia Prişcepa a obţinut cota de participare la Olimpiadă cu o săptămână înainte de ceremonia de deschidere. Asta după ce două sportive din Rusia au fost suspendate de forul internaţional din cauza dopajului.
Halterofila spune că are foarte puţin timp pentru pregătire, însă este mândră că se va număra printre participanţii la Jocurile Olimpice: "Ştiam că nu mai plec şi nu m-am antrenat pentru că aveam probleme cu spatele. Am zis că gata m-am săturat şi merg să mă odihnesc. După ce am primit această veste, nu cred că voi putea evolua aşa cum doresc. La Olimpiadă nu fiecare ajunge, iar dacă te califici trebuie să ai o prestaţie sută la sută. Asta e, voi fi doar participantă la Jocurile Olimpice, dar tot e un lucru prestigios", a menţionat halterofila.
Prişcepa are 26 de ani şi concurează în categoria de greutate de până la 75 de kilograme. Medaliata cu bronz la Europenele din acest an va intra în concurs la Rio pe 12 august.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑