Alexandru Curteian a anunţat lotul final pentru partidele cu Austria şi Muntenegru



02 сентября 2015
foto: pariurisportivefotbal.ro

Alexandru Curteian a anunţat lotul final pentru partidele cu Austria şi Muntenegru din preliminariile Campionatului European. Din lot fac parte 21 de jucători, dintre care trei nu au jucat niciun meci pentru prima reprezentativă. Marile absenţe sunt Alexandru Epureanu şi Artur Ioniţă.

În timp ce unii selecţioneri au anunţat loturile cu mult timp înainte de meciurile din preliminarii, antrenorul naţionalei Moldovei nu s-a grăbit. Alexandru Curteian a anunţat lotul final cu doar trei zile înainte de partida cu Austria.

Din lot lipsesc vedetele Alexandru Epureanu şi Artur Ioniţă, care sunt accidentaţi. În schimb, Curteian l-a inclus în lot pe Eugen Cebotaru, care nu a mai jucat pentru selecţionată din septembrie 2014.

Principala surpriză este convocarea lui Constantin Bogdan de la Enisei Krasnoiarsk. Acesta a fost inclus în premieră în lotul final al primei reprezentative. Pe lângă Bogdan, încă doi jucători din lot nu au evoluat nici într-un meci pentru selecţionata de seniori, mijlocaşul Eugen Zasaviţchi şi portarul Alexei Koşelev.

Curteian a convocat doar un atacant veritabil, Nicolae Milinceanu, de la Petrolul Ploieşti.

Moldova va întâlni selecţionata Austriei pe 5 septembrie, la Viena, iar peste trei zile se va duela cu Muntenegru, pe stadionul Zimbru din Capitală.

Selecţionata noastră ocupă ultimul loc în grupa G, având doar două puncte după şase meciuri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑