Tensiune maximă la Steaua! Adi Popa, conflict cu un coechipier. Ce s-a întâmplat pe teren, la Cluj



 

**VIDEO** Tensiune maximă la Steaua! Adi Popa, conflict cu un coechipier. Ce s-a întâmplat pe teren, la Cluj

VIDEO CFR Cluj - Steaua 2-0. Campioana a pierdut la Cluj şi a bifat astfel cel de-al treilea eşec din acest sezon al Ligii 1. Roş-albaştrii se află la prima înfrângere în faţa CFR-ului în ultimii 10 ani. Ultima dată, gruparea din Gruia se impusese cu 1-0, în toamna lui 2005, tot pe teren propriu.

La finalul partidei, unii dintre stelişti nu-şi puteau expica eşecul, dar mai ales jocul. Unul dintre ei, Chipciu, a venit cu capul în pământ la zona de flash-interviuri. Pe de altă parte, Tade a găsit principalul motiv al înfrângerii cu CFR: "Echipa nu e unită!"

Indiferent de motivele care au dus la prestaţia Stelei de la Cluj, un lucru este cert. Frustraţi de faptul că nu le iese mai nimic pe teren, elevii lui Mirel Rădoi au avut mai multe momente de răbufnire. Tensiunea şi-a spus cuvântul şi în minutul 44, după o fază care i-a avut în prim-plan pe Adi Popa şi pe Muniru. 

După o combinaţie la marginea careului clujean, Adi Popa a trimis un şut pe cadrul porţii, reţinut însă fără probleme de Marc. Muniru, cel care îi pasase lui Popa, se demarcase ulterior în careu şi aştepta o centrare de la colegul său din banda dreaptă. Aceasta însă nu a venit, iar mijlocaşul central venit în vara trecută chiar de la CFR i-a reproşat lui Adi Popa că nu a pasat. Reacţia celui din urmă a fost însă una virulentă: a "demarat" ameninţător de pe loc, în direcţia lui Muniru, căruia i-a arătat mai întâi degetul arătător, după care i-a făcut semn să "lase ciocul mic".

Totul s-a oprit la un conflict verbal, iar cei doi au continuat să joace împreună până în minutul 82, când Muniru a fost schimbat cu Breeveld.

După 16 etape scurse din Liga 1, Steaua ocupă locul 4, la 6 puncte în spatele liderului Astra.

"Nu cred că suntem o echipă unită. E o presiune mare pentru echipă şi cred că am venit aici crezând că vom câştiga uşor. Acum trebuie să ne gândim să muncim foarte mult şi să avem altă atitudine" - Gregory Tade, după meciul cu CFR Cluj

VIDEO cu faza:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑