Duckadam e sigur că Sânmărtean va rămâne la Steaua: "Nu va pleca de aici pentru un euro în plus!"



02 декабря 2014

 

**VIDEO** Duckadam e sigur că Sânmărtean va rămâne la Steaua:

Lucian Sânmărtean a fost "motorul" Stelei în această stagiune. Mijlocaşul de 34 de ani a făcut spectacol în tricoul campioanei, dar nu mai are contract cu trupa lui Costel Gâlcă decât până la finalul sezonului.

Forma bună pe care o are internaţionalul venit de la Vaslui l-a făcut să impună un salariu de 20.000 de euro pe lună, dar şi o primă de instalare de 150.000 de euro. Conform Gazetei, Gigi Becali nu vrea să îi prelungească înţelegerea decât pe încă un an, nu doi cât îşi doreşte jucătorul şi nu e de acord cu prima cerută.

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, crede că Sânmărtean va rămâne jucătorul campioanei şi din sezonul viitor. În niciun caz nu va pleca în această pauză de iarnă, a admis fostul portar, chiar dacă e dorit de Reghecampf în Arabia Saudită, dar şi de italienii de la Chievo.

"Suntem la nivelul zvonurilor. Nimeni nu a vorbit concret cu patronul. Îi vom face o ofertă, la fel cum vom face şi cu ceailalţi jucători. Ei vor hotărî, dacă au oferte de afară. El se descurcă bine la Steaua. S-a acomodat şi nu cred că se schimbă totul pentru un euro.

Trebuie să aşteptăm să se termine turul şi după aceea se vor rezolva toate. Dacă va fi să plece liber de contract, va fi folosit până la finalul stagiunii, la fel cum am făcut şi cu Tărăruşanu", a spus Duckadam la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Legendarul goalkeeper l-a lăudat şi pe urmaşul său, Arlauskis, care face minuni în poarta roş-albaştrilor. "Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în acest tur de campionat".

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DUCKADAM


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑