Două goluri de generic în 4 zile pentru jucător de la Real Sociedad



 

**VIDEO** Două goluri de generic în 4 zile pentru jucător de la Real Sociedad

Real Sociedad nu a reușit să obțină decât un singur punct din cele două partide jucate la Madrid, cu Rayo și Real. În fiecare dintre dueluri bascii au înscris însă câte un gol spectaculos și ambele au avut același marcator: Bruma.

Echipa lui Eusebio Sacristan a remizat pe terenul lui Rayo și golul care a dus un punct formației vizitatoare a fost marcat de Bruma, atacantul portughez de 21 de ani care a mai trecut în carieră pe la Sporting Lisabona și Galatasaray.

Vârful de 21 de ani a finalizat cu o execuție din prima o centrare venită dintr-un corner. Lăsat destul de singur în mijlocul careului de 16 metri, lusitanul a reluat direct în plasa laterală, fără speranțe pentru portarul lui Rayo.

VIDEO CU GOLUL

Reușita de pe Vallecas a fost doar a doua pentru Bruma în acest sezon și a venit la mai puțin de 4 zile distanță de primul său gol stagional. Și acesta a fost tot o bijuterie însă nu a contat prea mult pentru basci. În penultima zi din 2015, Real Sociedad a jucat pe Santiago Bernabeu și a fost învinsă cu 3-1 de Real Madrid. Unicul gol al oaspeților a fost marcat de Bruma cu o execuție la fel de spectaculoasă ca cea din meciul cu Rayo.

VIDEO CU GOLUL 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑