Terry, după un nou trofeu cu Chelsea: "Nu voi mai juca pentru un alt club!" cu golul din finala Cupei Ligii



 

Terry, după un nou trofeu cu Chelsea:

VIDEO Chelsea - Tottenham 2-0. Chelsea a câștigat primul trofeu al anului, Cupa Ligii Angliei, după ce a învins-o în finală pe Tottenham, scor 2-0.

Veteranul John Terry, ajuns la 34 de ani, a avut o contribuție importantă la succesul liderului din Premier League, prin golul marcat pe finalul reprizei, din interiorul careului.

După un nou trofeu cucerit cu Chelsea, Terry le-a promis suporterilor că își va încheia cariera pe "Stamford Bridge", deși mulți jucători cu nume, trecuți de 30 de ani, preferă să evolueze pe bani mulți în campionate exotice.

"Nu voi mai juca pentru un alt club! Primul meu obiectiv este să mai joc încă un sezon, dar poate vor fi chiar doi sau trei ani, nu știu", a spus Terry, care joacă pentru Chelsea din 1998, fiind împrumutat pentru o foarte scurtă perioadă, în 2000, la Nottingham Forest.

Fundașul englez mai are contract până în vară (30.06.2015) cu londonezii. Politica lui Chelsea este să nu ofere o înțelegere mai mare de 12 luni pentru jucătorii trecuți de 30 de ani.

16 este numărul trofeelor cucerit de Terry cu Chelsea

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑