Neto, salvator şi cu Inter! Tătăruşanu îşi poate pierde locul la Fiorentina. Dilema lui Montella



 

**VIDEO** Neto, salvator şi cu Inter! Tătăruşanu îşi poate pierde locul la Fiorentina. Dilema lui Montella

VIDEO Inter - Fiorentina 0-1. Toscanii au învins la Milano nu doar graţie lui Salah, ci şi paradelor realizate de brazilianul Neto (25 de ani). Căzut în dizgraţie la un moment dat, deoarece a refuzat prelungirea contractului, sud-americanul ar putea redeveni titular.

Chiar dacă Fiorentina s-a apropiat la doar trei puncte de un loc care oferă participarea în UEFA Champions League, Tătăruşanu are motive să fie îngrijorat. După evoluţia perfectă din partida cu Tottenham, din 16-imile UEL (2-0), Neto a făcut din nou un meci mare, cu Inter, iar antrenorul Vincenzo Montella are o mare dilemă în ceea ce priveşte postul de portar.

Deşi Gazzetta dello Sport scrie că Neto va fi folosit mai mult în meciurile de Cupă şi în Europa, iar Tătăruşanu va juca în Serie A atunci când va fi apt, declaraţia antrenorului "viola" are menirea de a-l pune pe jar pe goalkeeperul român: "N-am avut vreodată îndoieli în privinţa lui Neto. Clubul poate prefera anumite abordări ale unei situaţii, dar eu voi decide, aşa este profesionist".

Astfel, deşi în decembrie 2014 şi-a pierdut statutul de titular la Fiorentina, Neto ar putea primi o şansă de a redeveni om de bază pe Artemio Francchi, deşi presa italiană anunţă că brazilianul curtat de echipe bune din Europa s-ar fi înţeles deja cu Juventus. În acest sezon, Neto este în top 5 jucători ai Fiorentinei în privinţa notelor primite în Gazzetta, iar calificarea în preliminariile UCL ar putea aduce prelungirea contracutlui său. "Nu e vorba de bani, dar eu vreau să-mi decid viitorul, nu să se ocupe alţii de asta", a declarat Neto.

"Neto este un jucător născut să fie portar! A avut parade decisive la Shaqiri, Vidici şi Palacio, în două rânduri. A arătat bine şi mental, pentru că nu este deloc facil să joci în situaţia lui", l-a lăudat ieri Gazzetta dello Sport, acordându-i 7,5, cea mai mare notă, la fel ca şi egipteanul Salah. Joi, în semifinalele Cupei Italiei, cu Juventus, tot Neto va fi titular, dar este de aşteptat ca Tătăruşanu să revină între buturi contra lui Lazio, în campionat, lunea viitoare.

8 meciuri a jucat Tătăruşanu în acest sezon de Serie A, toate ca titular

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑