Înfrângere cu zâmbetul pe buze. Simona a reacționat ca o campioană la cel mai spectaculos schimb cu Serena



**VIDEO** Înfrângere cu zâmbetul pe buze. Simona a reacționat ca o campioană la cel mai spectaculos schimb cu Serena

Simona Halep a pierdut vineri dimineață în semifinale la Miami, în fața favoritei principale, Serena Williams. A fost 2-6, 6-4, 5-7, într-un meci în care cele două jucătoare au oferit nenumărate momente de tenis spectacol. Ca o campioană, Simona a acceptat cu zâmbetul pe buze înfrângerea.

Site-ul oficial al WTA a selectat punctul meciului, unul care demonstrează o dată în plus nu doar calitatea tenisului jucat de Simona, ci și caracterul ei de mare campioană. La 2-6, 2-2 și 15-15 pe serviciul Serenei, Simona a reușit un retur foarte bun, în corpul oponentei sale, apoi a preluat controlul schimbului.

După o lovitură de rever în diagonală și o alta în lung de linie, Simona a trimis o diagonală lungă cu forehand-ul, apoi a schimbat rapid cu un lung de linie care s-a vrut decisiv. Serena a ajuns cu dificultate la minge și a returnat scurt, pe centru. Simona a venit în față și a încercat să lovească decisiv, cu reverul.

A trimis însă un pic prea scurt și prea pe centru, iar Serena a găsit o lovitură minunată, lob de rever, cu mult efect. Mingea a căzut aproape de linie și Simona a încercat să o ajungă, iar când a realizat că nu va putea, a zâmbit, apreciind lovitura americancei. Serena a realizat și ea ce punct mare a câștigat și a ridicat brațele în aer.

VEZI AICI CEL MAI SPECTACULOS PUNCT AL MECIULUI SIMONEI CU SERENA

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑