”Câinii” au ambiții mari în noul sezon al Ligii 1: ”Să ne clasăm pe un loc mai bun ca anul trecut”



**”Câinii” au ambiții mari** în noul sezon al Ligii 1: ”Să ne clasăm pe un loc mai bun ca anul trecut”

Dinamo visează frumos după victoriile din amicalele din Anglia, în care a înscris zece goluri în doar două meciuri. Dacă sezonul trecut ”câinii” au terminat pe locul patru, acum, alb-roșiii se gândesc chiar și la titlu.

”Vă dați seama că și mie mi-ar fi simplu să spun că o să ne batem la titlu. Important e să nu rămână doar vorbe, important e ca atunci când începe campionatul să avem atitudine bună, determinare, pentru că asta își doresc suporterii dinamoviști”, a declarat Flavius Stoican.

„Sper din tot sufletul să jucăm cât mai bine în sezonul viitor și să ne clasăm pe un loc mai sus decât anul trecut”, a adăugat și goalkeeperul Cristi Bălgrădean.

Echipa lui Flavius Stoican debutează în faţa propriilor suporteri în noul campionat. Va juca acasă, cu Oţelul, echipă care s-a salvat cu emoţii mari de la retrogradare.

„Când va începe campionatul vreau să fim apți sută la sută și cu o stare de spirit foarte bună, pentru că indiferent dacă plecăm favoriți în prima etapă, trebuie să fim atenți. Nu mai sunt echipe mari și mici, fotbalul trebuie tratat cu seriozitate”, a mai spus antrenorul Flavius Stoican.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑