Start dezastruos pentru Sheriff in preliminariile Ligii Europa. Tiraspolenii, umiliti acasa cu 3-0 de norvegienii de la Odd




Start stangaci pentru Sheriff in preliminariile Ligii Europa. Echipa pregatita de Lilian Popescu a fost umilita pe teren propriu cu 3 la 0 de formatia Odd din Norvegia. Jucatorii Sheriff-ului sunt insa optimisti si au declarat ca mai spera la calificare.


Dezastrul pentru Sheriff Tiraspol in partida cu norvegienii de la Odd a inceput inca din minutul 3, cand oaspetii au preluat conducerea, dupa golul marcat de Akabueze dintr-o pozitie suspectata de offside. Echipa nordica si-a dublat avantajul peste alte 8 minute, dupa o balbaiala in careul viespilor. Frode Johnsen a inscris din apropiere.

Formatia Odd Ballklubb nu s-a oprit si a mai inscris o data pana la pauza, in minutul 28, prin Steffen Hagen, si aici golul fiind inscris dupa o faza suspectata de offside. Sheriff a incercat cu disperare sa inscrie si ea in repriza secunda, insa fara succes. Cel mai periculos jucator al viespilor a fost Ricardinho, care a ratat cateva ocazii, portarul oaspetilor fiind la post de fiecare data.

S-a incheiat 0 la 3 pentru norvegieni, care au acum prima sansa la calificare.


Lilian POPESCU, ANTRENOR SHERIFF TIRASPOL:  N-am meritat acest scor. Din pacate am luat doua goluri in primele 10 minute, goluri care sunt de discutat, dupa o pozitie de offside primul. 


Maxim POTARNICHE, FUNDAS SHERIFF TIRASPOL: Cred ca echipa adversa ne-a aterizat cu picioarele pe pamant. Cu toate ca am atacat a fost fara nici un folos, am fost mai lenti ca ei.


Bozhidar MITREV, PORTAR SHERIFF TIRASPOL: Cred că nu am meritat să pierdem acest meci. Ei au marcat din nimic cele 3 goluri. 


Frode JOHHSEN, ATACANT ODD BALLKLUBB: Am întâlnit astăzi o echipă bună, dar noi am fost foarte, foarte eficienţi. Am avut 2 la 0 după primele 10 minute şi am făcut un meci bun, dar totodată şi unul norocos. 


Chiar data li s-a administrat un sec 0 la 3, fotbalistii şi staff-ul tehnic cred intr-o posibila calificare.


Lilian POPESCU, ANTRENOR SHERIFF TIRASPOL: Ma intereseaza calitatea meciului, dar stiu ca daca o sa marcam primii, sanse vor fi.


Maxim POTARNICHE, FUNDAS SHERIFF TIRASPOL: “Nu s-a incheiat cu siguranta, este posibil, noi credem in asta si vom demonstra cu fapte ca totul este posibil.


Partida retur dintre Odd si Sheriff va avea loc pe 9 iulie, in orasul Skien, cu incepere de la ora 20.


Sursa: PRO TV
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑