Viitorul a transferat o echipă întreagă, dar Gheorghe Hagi nu schimbă strategia: "Vom juca la fel"



 

**VIDEO** Viitorul a transferat o echipă întreagă, dar Gheorghe Hagi nu schimbă strategia:

Gică Hagi şi-a transferat o echipă întreagă vara aceasta - Raul Ciupe de la U Cluj e al zecelea nou venit la Viitorul. Pe lângă el, "Regele" i-a mai adus pe Rîmniceanu şi Achim, direct în cantonamentul din Polonia. Chițu, Cernat, Mișelăricu, Ioan Filip, Vasilache, Aganovic, Cristi Ganea și Cristian Munteanu completează cele zece nume noi de la Viitorul.

"Am luat jucători pe stilul nostru, dar nu ne schimbăm jocul. Chiar dacă înainte era mai greu să facem asta, acum încercăm să fim noi tot timpul, luând jucători care se pliază pe stilul nostru", a declarat fostul internaţional român.

Pe lângă achiziţii, Ianis Hagi se anunţă a fi om de bază în noul sezon. Fiul lui Hagi a înscris ambele goluri pentru Viitorul în cele trei amicale din Polonia.

"Ianis a crescut foarte mult în ultimul an. Începe să pună forţă pe el şi sigur va face un an foarte bun.

Cred că avem forţa să ajungem în play-off. Şi anul trecut am fost aproape de Europa, doar că pe sfârşit ne-am relaxat şi am pierdut ultimele meciuri", a comentat golgheterul Bogdan Mitrea.

Viitorul începe noul sezon ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 - sâmbătă, 11 iulie, joacă acasă cu CFR Cluj, de la ora 18:30. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑