Pancu: "Vreau să fiu antrenor! Am fost două zile președinte și mi-a ajuns". Primul său gol la Voluntari



03 сентября 2015

 

Pancu:

După o perioadă plină de tensiuni, Daniel Pancu a plecat de la Rapid în această vară și a ales să joace la FC Voluntari, o formație prezentă în premieră în Liga 1. La 38 de ani, atacantul a rămas cel mai vârstnic fotbalist de pe prima scenă, pentru al doilea sezon la rând și spune că încă nu știe când se va retrage din activitate, dar și-a ales viitoarea meserie.

Dacă ar fi rămas la Rapid, Pancu ar fi ajuns sub comanda lui Dan Alexa, care e cu mai bine de doi ani mai tânăr decât el (va împlini 36 de ani pe 28 octombrie). A fost pentru două zile președinte în Giulești, dar spune că pentru el a fost de ajuns și că nu va putea rămâne la munca de birou, după o viață petrecută pe terenul de joc. Meseria de antrenor este cea care îl atrage pe "Pancone", care nu mai vrea să audă de vreo poziție de conducere în fotbal.

"Vreau să fiu antrenor. Am fost două zile preşedinte la Rapid şi mi-a ajuns. Veneam dimineaţa la 8 şi plecam seara la 11. Gata, să nu mai aud de vreo funcţie de conducere într-un club. Am făcut fotbal o viaţă întreagă, tot pe gazon mă voi întoarce şi după ce pun ghetele în cui. Dar nu se ştie când mă las.", a declarat Daniel Pancu, potrivit revistei Ilfov Sport.

"Eu semnasem contractul cu Rapid, deşi eram decis să nu mai continui. Florin Marin şi Burcă m-au convins înainte de plecarea în cantonament să semnez. Mi-au zis că vor să construiască toată echipa în funcţie de mine. Dar mi-am dat seama că nu mai pot suporta stresul de acolo. Eu nu mai puteam să mă concentrez la fotbal, mă gândeam numai la alte lucruri. Şi nu mai vreau. De jumătate de an trăiesc în stresul ăsta, am zis că se schimbă ceva, dar nu mai pot.", spunea Daniel Pancu la finalul lunii iulie, când a plecat de la Rapid și a semnat cu FC Voluntari.

Pancu a jucat deja 5 meciuri în Liga 1 la FC Voluntari, pentru care a marcat și un gol, în meciul cu vicecampioana ASA Tg. Mureș.

234 de meciuri și 76 de goluri are Daniel Pancu pentru Rapid.

6 trofee a câștigat Pancu la Rapid: un titlu (1999), 3 Cupe ale României (1998, 2002, 2006) și două Supercupe ale României (1999, 2002).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑