Duel de cinci stele în Liga Campionilor: Real Madrid se va bate cu Liverpool



Foto: viasat.no

Câştigătoarea Ligii Campionilor, Real Madrid va întâlni vicecampioana Angliei, Liverpool, în cea de-a patra etapă din grupe. Arsenal Londra şi Borussia Dortmund îşi pot asigura calificarea în optimi dacă vor obţine victorii în grupa D.

Real Madrid este în formă maximă. Galacticii au obţinut 11 victorii consecutive în toate competițiile. Ultima dată Real a pierdut pe 13 septembrie, în faţa formaţiei Atletico Madrid în campionat.

Înainte de partida cu Liverpool, antrenorul Carlo Ancelotti a adus o veste bună suporterilor. El a anunţat că Gareth Bale s-a refăcut după accidentare şi ar putea juca în partida de pe teren propriu cu vicecampioana Angliei: "Gareth Bale este bine. El e gata să joace, s-a refăcut după accidentare, însă nu am decis dacă va fi titular sau va fi de la început pe banca de rezervă."

În partida precedentă, Real s-a impus pe Anfield cu scorul de 3-0. În celălalt meci din grupa B, Ludogorets va juca în deplasare cu FC Basel.

Arsenal şi Borussia Dortmund îşi pot asigura calificarea în optimile de finală dacă vor învinge Anderlecht şi Galatasray. Favoritele grupei D vor juca meciurile pe teren propriu.

"Respectăm adversarul pentru că meciul precedent a fost unul dificil. Am obţinut o victorie miraculoasă pentru că am luptat până în ultimul minut. Am învățat foarte multe din meciul din deplasare. Acum jucăm acasă şi pentru a câștiga trebuie să impunem jocul nostrul", a spus Arsene Wenger, antrenorul Arsenal Londra.

Juventus Torino va încerca să-şi ia revanşa în faţa formaţiei Olympiakos, după înfrângerea din tur, suferită cu două săptămâni în urmă. În celălalt meci al grupei A, Atletico Madrid va juca în deplasare cu Malmo.

În grupa C, Zenit Sankt-Petersburg va juca cu Bayer Leverkusen, iar Benfica se va confrunta cu AS Monaco.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 2272 Johnny Woolf 3 ноября 2014 | 19:25 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑