Ilie Dumitrescu îl pune la zid pe Sânmărtean: ”Mi se pare un gest inadmisibil!”



 

**VIDEO** Ilie Dumitrescu îl pune la zid pe Sânmărtean: ”Mi se pare un gest inadmisibil!”

Ilie Dumitrescu nu-i găsește nicio scuză lui Sânmărtean, care a reacționat vizibil nervos în momentul în care a fost înlocuit în derby-ul cu Dinamo.

Gestul lui Lucian Sânmărtean, care a fost înlocuit de Costel Gâlcă în minutul 77 al derby-ului cu Dinamo (DETALII AICI și VIDEO), cu Nicandro Breeveld, la scorul de 1-0, l-a surprins neplăcut pe Ilie Dumitrescu.

”Mi se pare inadmisibil ce a făcut Sânmărtean. Nu poți avea un astfel de comportament. Repet, acest sistem cu doi închizători cu doi jucători care n-au caracteristicile astea în fișa postului, au impus schimbările. Lucian trebuie să înțeleagă că el a fost sacrificat pentru un alt jucător cu astfel de calități.

Și, să mai știe ceva. Când echipa a pierdut cu el în teren, cum a fost la Kiev, trebuia să fie la fel de supărat. Pentru că n-a fost la fel ca acum”, a spus Dumitrescu la Digi Sport.

Fostul antrenor al Stelei a spus și ce așteptări are de la Sânmărtean în viitorul apropiat.

”Nu-l recunosc pe Sânmărtean. Îl admir pentru ce face în teren. Mi-aș dori să-și ceară scuze în fața jucătorilor și în vestiar, dar si în public. Aștept o astfel de reacție de la el”, a conchis Dumitrescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑