Keylor Navas a reușit trei dintre cele mai frumoase parade, în octombrie, în La Liga. Top 10



 

**VIDEO** Keylor Navas a reușit trei dintre cele mai frumoase parade, în octombrie, în La Liga. Top 10

Real Madrid e lider în Spania după 10 etape, cu 24 de puncte și fără vreo înfrângere, fiind echipa cu cele mai puține goluri primite în acest sezon, 4. Performanță care se datorează, în mare măsură, lui Keylor Navas, portarul costarican reușind trei dintre cele mai frumoase parade, în octombrie, în La Liga.

Navas a reușit să nu ia gol în șase dintre cele nouă etape în care a fost pe teren, performanță unică pentru un goalkeeper din Primera în acest sezon. A lipsit sâmbătă, în victoria Realului, 3-1, cu Las Palmas, practic el încasând doar trei goluri în 9 runde.

Navas apare prima oară în Top 10 parade ale lunii octombrie pe poziția a 7-a, cu o intervenție în fața lui Jackson Martinez, pe 4 octombrie, în remiza, 1-1, cu Atletico, din deplasare. A fost meciul în care a apărat și un penalty, în fața lui Griezmann. Apoi, costaricanul apare pe poziția a 4-a, cu o intervenție de pe 24 octombrie, tot din deplasare, în victoria cu Celta, 3-1.

În fine, Navas ocupă prima poziție în acest top, cu parada reușită pe 17 octombrie la lovitura de cap a lui Deyverson, în victoria de pe teren propriu, 3-0, cu Levante. Locul doi în clasament e ocupat de Alberto Garcia, portarul lui Sporting de Gijon, care a respins o lovitură de cap a lui Raul Garcia, în Bilbao – Gijon 3-0. Al treilea e Antonio Rodriguez Tono, care a parat un șut al lui Sergi Roberto în Barcelona – Rayo 5-2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑