Serii de victorii fara sfarsit pentru Napoli si Juventus - VIDEO



04 февраля 2016

Serii de victorii fara sfarsit. Napoli si Juventus si-au castigat meciurile in noua etapa de campionat si distanta de 2 puncte intre echipe s-a pastrat. Napoletanii au obtinut al 7-lea succes consecutiv, iar Juventus are deja 13 victorii la rand.

 

In etapa cu numarul 23 din Serie A, Napoli, cu romanul Vlad Chiriches doar rezerva, a venit in vizita la echipa Lazio. Gazdele au inceput mai bine meciul, insa oaspetii au potolit repede avantul acestora, prin 2 lovituri precise. Mai intai a inscris Higuain, care a ajuns la 23 de goluri in campionat, iar apoi Callejon a scapat singur cu portarul si nu si-a ratat sansa. 

 

In repriza secunda, Lazio a fost la carma jocului si a ratat numeroase ocazii. Napoli a castigat meciul cu 2 la 0 si a acumulat 53 de puncte. Liderul campionatului italian este urmat de Juventus, cu 51 de puncte. Torinezii domina si ei, reusind sa bata tot in calea lor. Aseara, Juve s-a impus in fata celor de la Genoa, scor 1 la 0. Incheie podiumul gruparea Fiorentina, cu 45 de puncte. Aceasta a invins-o, dramatic, pe Carpi, scor 2 la 1. Mauro Zarate a inscris in prelungiri, cu un sut magnific.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑