Show total pe Camp Nou. Barcelona a zdrobit-o pe Valencia, scor 7-0, in Cupa Spaniei - VIDEO



04 февраля 2016

Barcelona a facut show total in prima semifinala a Cupei Spaniei. Catalanii au invins-o pe Valencia, scor 7 la 0. Doi jucatori au marcat toate golurile. O faza amuzanta s-a produs in repriza secunda si l-a avut in prim plan pe fotbalistul rus al oaspetilor, Denis Cheryshev.

 

Fanii Barcei l-au aplaudat pe Denys Cheryshev si i-au scandat numele. Cazul fotbalistului rus al Valenciei este unul deosebit. La inceputul sezonului actual, Cheryshev a jucat pentru marea rivala a catalanilor, Real Madrid, in una din fazele inferioare din Cupa Spaniei. Rusul nu avea, insa, drept de joc, deoarece in sezonul precedent a acumulat 3 cartonase galbene cu Villarreal. Astfel, federatia spaniola de fotbal a exclus gruparea Real Madrid din cupa pentru incalcarea regulamentului. Meciul de aseara dintre Barcelona si Valencia, a fost, de fapt, un duel dintre atacantii Luis Suarez si Lionel Messi. Uruguayanul a marcat primele doua goluri.

 

Apoi Messi a inscris la capatul unei combinatii splendide.

 

In repriza secunda, FC Barcelona a continuat sa macine apararea oaspetilor. Messi a punctat de 2 ori, completand hat-trick-ul. Cu asta nu a fost de acord Luis Suarez, care inscris alte 2 goluri si a iesit invingator in disputa cu Messi. FC Barcelona a castigat cu 7 la 0 si se poate pregati deja pentru finala Cupei Spaniei. Returul de pe terenul Valenciei pare a fi o simpla formalitate. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑