Venus Williams a fost eliminată la Charleston! Bouchard și-a luat revanșa



 

**VIDEO** Venus Williams a fost eliminată la Charleston! Bouchard și-a luat revanșa

Turneul WTA de la Charleston a continuat ÎN DIRECT la Digi Sport, cu meciuri spectaculoase din turul 3. În cea mai echilibrată dispută, Eugenie Bouchard și-a luat revanșa în fața lui Venus Williams, după înfrângerea de anul trecut de la Tokyo.

Jucătoarea din Canada a început bine partida și s-a impus cu 7-6 în primul set. Actul secund a fost adjudecat la 2 de Venus Williams, care a reușit două breakuri fără să își piardă serviciul vreodată. În decisiv, s-a mers cap la cap până la 4-4, după care Bouchard a reușit două game-uri consecutive și a obținut calificarea în sferturi.

Într-un alt meci din optimi, Sara Errani s-a impus după două seturi extrem de disputate, în fața chinezoaicei Shuai Peng. Favorita numărul 3 a competiției a câștigat de două ori consecutiv pe serviciul asiaticei, însă de fiecare dată Peng a făcut rebreak. Greșelile neforțate i-au fost însă fatale acesteia.

S-a ajuns la tie-break, unde italianca s-a impus cu 8-6. În setul secund, Errani s-a distanțat la 4-1. Rivala sa a revenit și a servit chiar pentru câștigarea setului, dar nu a reușit să împingă disputa în decisiv (a fost 6-5 și 40-30 pentru Peng în setul 2). Setul a fost decis tot la tie-break, 7-5 pentru Errani, după ce Peng salvase trei mingi de meci.

Alte jucătoare calificate mai departe: Daniela Hantuchova, Jana Cepelova, Belinda Bencic și Andrea PetkovicCompetiția continuă vineri, ÎN DIRECT la Digi Sport și pe www.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑