A promis să alerge dezbrăcat printr-un local din capitală dacă Real Madrid va câştiga Liga Campionilor!



 

Este promisiunea celui mai înflăcărat suporter al "galacticilor" după ce madrilenii s-au distrat aseară în revanşa cu Borussia Dortmund. Real s-a impus cu 3 la 0 şi este aproape calificată în semifinalele competiţiei.

Suporterii "galacticilor" au trăit la intensitate maximă partida cu Borussia Dortmund. Fanii au sărbătorit cu multă bere primul episod al revanşei şi visează la trofeul Ligii Campionilor.

Borussia nu a rezistat decât 3 minute pe Santiago Bernabeu. Gareth Bale a deschis scorul cu un gol rapid, iar Isco a făcut 2 la 0 până la pauză.

Cristiano Ronaldo a stabilit scorul final de 3 la 0 în minutul 57 şi a ajuns la 14 goluri în actuala ediţie de Champions League. Starul portughez mai are nevoie de o singură reuşită pentru a bate recordul deţinut de Lionel Messi. Real este aproape calificată în semifinale. Borussia are nevoie de PATRU goluri în retur, fără să încaseze niciunul, pentru a a trece în penultimul act al Ligii Campionilor. A doua manşă dintre cele două echipe se va juca săptămâna viitoare, în direct, la CANAL 3.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑