Keșeru, spectator de lux la derby. Cum s-a bucurat la golul lui Stanciu. "Am trăit intens meciul"



 

**VIDEO** Keșeru, spectator de lux la derby. Cum s-a bucurat la golul lui Stanciu.

VIDEO Dinamo - Steaua 1-2 a consemnat al 9-lea succes al roș-albaștrilor împotriva formației din Ștefan cel Mare și trupa lui Gâlcă a redus din nou la două puncte diferența față de liderul ASA Tg.Mureș. Campioana n-a avut parte de o susținere atât de importantă din tribune ca în alți ani, însă a beneficiat de suportul lui Claudiu Keșeru.

Cu 14 goluri în actuala stagiune, atacantul plecat în țările arabe în pauza de iarnă este în continuare cel mai bun marcator al Stelei în sezonul competițional 2014/2015. Keșeru a trăit la intensitate maximă disputa de pe Național Arena și s-a bucurat ca un adevărat suporter la reușitele foștilor săi coechipieri.

VIDEO CU BUCURIA LUI KEȘERU LA GOLUL LUI STANCIU

La finalul partidei, vârful de 28 de ani a recunoscut că a avut emoții mari pentru cei cu care a împărțit vestiarul până să plece la Al Gharafa."Sunt suporterul Stelei, chiar dacă am plecat și mă bucur foarte mult că au câștigat acest meci. Am trăit foarte intens meciul, ca de obicei. Fie că eram pe teren sau că sunt în tribună, trăiesc la aceeași intenesitate asemenea partide".

Deși Steaua a avut un parcus oscilant în 2015 și a pierdut fotoliul de lider cu 5 etape înainte de final, Keșeru are în continuare încredere că echipa lui Gâlcă poate aduce în vitrina Stelei al treilea titlu consecutiv.

"Steaua are cu siguranță puterea să ia titlul. Trebuie să aibă încredere, la fel cum au avut în seara aceasta, să încerce lucrurile pe care le-au încercat în seara aceasta și sigur vor lua titlul" a declarat Keșeru.

Atacantul a oferit însă un răspuns destul de ciudat când a fost întrebat dacă a crezut în momentul în care a plecat din GhenceaSteaua mai poate pierde titlul. La finlul turului, echipa lui Gâlcă avea un avans de 10 puncte față de formația clasată pe poziția a doua a clasamentului. "Prefer să nu-mi dau cu părerea despre acest aspect" a fost răspunsul lui Keșeru.

Programul Stelei:

Etapa a 31-a: Steaua - Chiajna
Etapa a 32-a: FC Brașov - Steaua
Etapa a 33-a: Steaua - Botoșani
Etapa a 34-a: CSMS Iași - Steaua

Programul lui ASA Tg. Mureş:

Etapa a 31-a: Gaz Metan - Târgu Mureș
Etapa a 32-a: Târgu Mureș - Petrolul
Etapa a 33-a: Astra - Târgu Mureș
Etapa a 34-a: Târgu Mureș - Oțelul

VIDEO CU DECLARAȚIA LUI KEȘERU

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑