Victorii pentru echipele de top. Dacia Chisinau ramane lider in Divizia Nationala




Favoritele nu dau gres. Dacia Chisinau a invins-o cu 3 la 0 pe Saxan si ramane lider in Divizia Nationala. Lupii galbeni au in continuare un avans de 3 puncte fata de Milsami si Sheriff. Acestea au obtinut si ele victorii, in ultima etapa.

 

Dacia a avut superioritate in joc, in partida cu Saxan, disputata la Speia. Primul gol a venit, insa, abia in repriza secunda. Viorel Frunza a marcat, iar Dacia a jucat mai bine in continuare. In cateva momente, Slaven Stjepanovic a facut 2 la 0. AMBIANTA In minutul 79, Alexandru Bejan a inscris si el. Dacia Chisinau a batut clar formatia Saxan, scor 3 la 0. Lupii galbeni conduc in Campionatul Moldovei, cu 49 de puncte.

 

Adlan SISHANOV, MANAGER DACIA: „ În prima repriză nu am reuşit să marcăm, nu am arătat jocul pe care l-am planificat. În repriza secundă ne-am corectat, am jucat mai compact în careul advers şi am creat mai mult. Atât.” 

 

La 3 puncte in spatele Daciei se afla Milsami si Sheriff. Echipa din Orhei a invins-o cu 2 la 1 pe Zimbru Chisinau. Romeo Surdu a fost eroul vulturilor, cu 2 goluri superba.

 

Romeo SURDU, ATACANT MILSAMI: “Ma bucur ca am iesit din pasa proasta in care am fost. Am avut 3 esecuri in ultimele 3 meciuri si ne-a fost foarte greu sa iesim din momentul ala. ”

 

Campioana in exercitiu, Sheriff a zdrobit concitadina FC Tiraspol cu scorul de 4 la 0. Ricardinho a reusit o dubla, iar Leonel Olimpio si Maxim Antoniuc – cate un gol. Pana la finalul sezonului in Campionatul Moldovei mai sunt 3 etape de disputat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑