Pancu, dezamăgit: ”Am avut penalty clar, putea fi decisiv. Acum ne trebuie 3 victorii în 4 etape”



**Pancu, dezamăgit:** ”Am avut penalty clar, putea fi decisiv. Acum ne trebuie 3 victorii în 4 etape”

VIDEO CSMS Iași-Rapid 0-0. Daniel Pancu s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că Rapid nu a reușit decât o remiză albă la Iași, dar spune că rezultatul a fost viciat de arbitraj. ”Se putea mult mai bine, pentru că eu am văzut de la 100 de metri un henț în careu la echipa gazdă, iar acum am văzut în vestiar, la televizor, reluarea. În situația în care suntem, măcar să fie corecți arbitrii, să vadă anumite lucruri.

Am avut penalty, ar fi putut fi decisiv. E un punct, îl adunăm și pe ăsta, dar ne rămân foarte puține variante. Avem nevoie de trei victorii în ultimele patru meciuri. Normal că e presiune, ne consumăm foarte mult. Ne va fi foarte greu, dar nu e imposibil.”, a declarat Daniel Pancu.

Veteranul atacant al giuleștenilor a ieșit în minutul 29 de pe teren, accidentat, dar spune că problemele sale erau mai vechi.

„Eu am venit accidentat, pentru că am avut o problemă joi la antrenament. M-am antrenat mai ușor în ultimele zile, am încercat să joc astăzi... Am cerut schimbare, sper să nu fie nuimic grav”, a mai spus Pancu, pe care fanii ieșeni l-au înjurat și huiduit:

„Cred că nu știu nici ei de ce mă înjură. Eu sunt total nevinovat”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑