Rapid putea primi un penalty în meciul de la Iași, la hențul lui Voicu: ”Mingea m-a lovit în mână!”



 

**VIDEO** Rapid putea primi un penalty în meciul de la Iași, la hențul lui Voicu: ”Mingea m-a lovit în mână!”

VIDEO CSMS Iași - Rapid 0-0. Giuleștenii n-au avut multe ocazii de gol în Moldova, dar ar fi putut primi un penalty la faza din minutul 82. Centralul Radu Petrescu nu s-a lăsat înduplecat și a făcut semn ca meciul să continue.

Rapid a presat pe final de meci, în speranța că va marca golul victoriei. Așa a decurs și faza din minutul 82, atunci când Mădălin Martin și Kikas au încercat, pe rând, să introducă balonul în poartă. Până la urmă, Martin a izbutit să-i paseze în zonă centrală lui Benson, iar atacantul a șutat din prima spre poarta lui Grahovac.

Mingea l-a lovit în mână pe Ionuț Voicu, dar ”centralul” Petrescu a făcut semn că nu este nimic. Dacă ar fi acordat penalty, Voicu trebuia să primească și cartonaș galben, care ar fi fost al doilea, deci jucătorul gazdelor ar fi fost eliminat.

La finalul partidei, Voicu, care este jucătorul Rapidului venit sub formă de împrumut la Iași, și-a recunoscut vina.

”La acea fază, mingea m-a lovit în mână, am puterea să recunosc. Dar, în aceeași măsură, eu știu că la fotbal dacă arbitrul nu fluieră, nu este nimic. Eram chiar acolo în fața lui Benson și asta a fost”, a spus Voicu, al cărui contract cu giuleștenii se încheie la finalul acestui sezon.

Voicu a primit primul cartonaș galben în prima repriză, după un fault dur asupra lui Kikas.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑