Napoli: ”Sunt mulțumit că nu am pierdut. Cu încă 2-3 puncte, ne salvăm de la retrogradare”



 

**VIDEO** Napoli: ”Sunt mulțumit că nu am pierdut. Cu încă 2-3 puncte, ne salvăm de la retrogradare”

VIDEO CSMS Iași-Rapid 0-0. Nicolo Napoli, antrenorul lui CSMS Iași, s-a arătat foarte mulțumit de rezultatul de egalitate, 0-0, smuls Rapidului în partida din această seară.

”Sunt mulțumit, a fost un meci foarte greu, un meci de luptă. Rapid a încercat să câștige, avea nevoie de victorie, dar noi am făcut bine jocul de așteptare. Cred că a fost un meci bun. Am scos un punct foarte important pentru clasament. Mergem înainte. Nu am făcut un joc pragmatic, ăsta e jocul nostru. Noi am așteptat în terenul nostru, în prima jumătate de oră nu am avut ocazii nici noi, dar nici ei”, a spus tehnicianul italian al moldovenilor.

Napoli nu a vrut să comenteze fazele polemice ale partidei și a explicat că mai vrea doar 2-3 puncte din următoarele patru etape.

„Eu nu vorbesc niciodată de arbitri, zic că e un rezultat echitabil, chiar dacă ne ajută mai mult pe noi, decât pe Rapid. Noi mai avem nevoie de puncte, dar mai bine că nu am pierdut acum, cu Rapid. Cred că dacă mai facem 2-3 puncte, ne salvăm de la retrogradare. Nu refacem calculele, eu voiam să termin cu 41-42 de puncte. Cred că putem face asta.

Nu mă interesează că nu am primit gol acasă, încercăm să facem puncte pentru a ne salva de la retrogradare”, a încheiat antrenorul ieșenilor.

În urma acestei remize, CSMS Iași este pe locul 9 al clasamentului, cu 39 de puncte după 30 de etape.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑