Calificare dramatică! Atletico Madrid este prima finalistă a Ligii Campionilor



Foto: dailymail.co.uk
Atletico Madrid este prima finalistă a Ligii Campionilor. Spaniolii au eliminat în urma dublei manșe formația Bayern Munchen. Scorul general al duelului a fost de 2-2, însă Atletico a beneficiat de avantajul golului înscris în deplasare.
Nemții au presat încă din debut și au deschis scorul în minutul 31, când Xabi Alonso a înscris dintr-o lovitură liberă.
Atletico a acuzat șocul și peste doar 3 minute a fost sancționată cu o lovitură de la 11 metri, dar portarul sloven Oblak a parat șutul lui Muller.
Lucrurile s-au complicat pentru formația din Munchen și mai mult în repriza secundă. Atletico a egalat pe un contratac tăios prin Antoine Griezmann în minutul 58.
În aceste condiții Bayern trebuia să marcheze cel puțin de două ori pentru a spera la calificarea în finală. Robert Lewandowski a înscris în minutul 74 și a reaprins flacăra speranței bavareze. Aceasta a ars până în ultima clipă pentru că, într-un final apoteotic, și Atletico a ratat un penalty în minutul 84.
Totusi, rezultatul final, 2-1 pentru bavarezi, a calificat în finală formatia madrilenă.
Atletico s-a calificat în finală datorită golului marcat în deplasare. Pentru câștigarea trofeului Atletico va lupta cu concitadina Real sau Manchester City, care se reîntâlnesc diseară.
Partida retur se va disputa la Madrid, de la ora 21:45, și va fi transmisă în direct pe Prime.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑