Infrant de ziua lui! Djokovic a castigat finala din sferturi de la Roland Garros in fata rivalului Rafael Nadal - VIDEO




Un nou duel al titanilor s-a incheiat cu victoria favoritului. Liderul mondial Novak Djokovic a castigat finala din sferturi de la Roland Garros in fata rivalului Rafael Nadal. Sarbul l-a invins pe in minimum de seturi pe regele zgurii, chiar de ziua spaniolului. Nadal a implinit ieri, 29 de ani.

 

9 trofee a cucerit Rafael Nadal la Roland Garros – un record absolul, insa va mai trebui sa-l astepte pe al zecelea. Ieri, chiar de ziua lui, regele zgurii - asa cum e numit spaniolul, a fost eliminat din sferturi de rivalul Novak Djokovic.Sarbul a inceput perfect setul intai si a condus cu 4 la 0, dar Nadal a revenit si a egalat situatia. Djokovic, liderul mondial s-a impus totusi in cele din urma cu 7 la 5. Setul doi a inceput sub semnul echilibrului. Apoi insa de la 3 la 3, Djokovic s-a desprins si a inchis actul la 6 la 3.

 

In ultimul set, Nadal a fost pus la pamant. Nu i-a luat decat un game lui Djokovic, care se impune si merge in semifinale. Acum Nole are in sfarsit sansa sa cucereasca primul lui trofeu la Roland Garros si sa-i egaleze pe Nadal si Federer, care au castigat toate cele patru turnee de Grand Slam. Djokovic are insa in semifinale un adversar de temut, campionul olimpic Andy Murray. Tot ieri britanicul l-a eliminat din sferturi pe spaniolul David Ferrer. A fost un meci din 4 seturi, scor 7 la 6, 6 la 2, 5 la 7 si 6 la 1.

 

In cealalta semifinala de la Roland Garros se vor duela elvetianul Stan Wawrinka si favoritul publicului, francezul Jo-Wilfried Tsonga. Campionul de la French Open se va imbogati cu un premiu de 1 milion 800 de mii de euro.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑