Steliștii se tem de terenul artificial pe care joacă Stromsgodset acasă: “Trebuie să ne adaptăm!”



 

**VIDEO** Steliștii se tem de terenul artificial pe care joacă Stromsgodset acasă: “Trebuie să ne adaptăm!”

Steliştii recunosc că se tem de prima manşă din preliminariile UEFA Champions League, din Norvegia. "Suntem dezavantajaţi că vom juca pe teren sintetic", spun jucătorii lui Gâlcă despre turul cu Stromsgodset.

16 iulie este data în care steliştii vor debuta în turul doi preliminar al UEFA Champions League. Deplasarea cu Stromsgodset va fi partida de debut în Europa pentru Costel Gâlcă pe banca Stelei.

Cornel Râpă știe care e cel mai mare dezavantaj pentru campioana României: “Deocamdată nu știm multe, avem o idee. E un adversar dificil. Și pe o suprafață, am înțeles sintetică, care ne dezavantajează la prima vedere. Trebuie să ne adaptăm cât mai rapid și e normal, valoarea își va spune cuvântul acolo. Dar eu sunt de părere că noi vom fi câștigători.”

Obişnuiţi cu metodele de pregătire germane impuse de Reghecampf şi Thomas Neubert, steliştii agreează şi pregătirea făcută de Costel Gâlcă. În cantonamentul din Anglia, campionii au şi antrenamente speciale, în sala de forţă.

“Nu diferă foarte mult, numai că domnul Gâlcă a implicat mingea foarte mult, în timp ce domnul Reghecampf în primul cantonament făcea mai mult alergări. Asta cred că e singura diferență. Noi trebuie să ne adaptăm, tot fotbal este.”, a mai spus Râpă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑