LIVE TEXT& Monica Niculescu - Kristyna Pliskova, ACUM, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, turul 3, Wimbledon



 

**LIVE TEXT&VIDEO** Monica Niculescu - Kristyna Pliskova, ACUM, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, turul 3, Wimbledon

Monica Niculescu și Kristyna Pliskova luptă, pe terenul 18, pentru un loc în optimile turneului de la Wimbledon. Vremea este impecabilă la Londra.

3-2 Niculescu. Condusă cu 15-30, Monica a revenit, a alergat foarte mult, a venit de multe ori la fileu, acolo unde se simte foarte bine și a câștigat gameul 5 al primului set.

2-2 Pliskova. Cel mai disputat game de până acum. Moncica a câștigat două mingi pe serviciul Kristynei, dar până la urmă sportiva din Cehia și-a câștigat serviciul. Nicio greșeală majoră până acum, ambele sportive merg cap la cap.

2-1 Niculescu. Monica a câștigat iar pe propriul serviciu, chiar dacă nu a mai făcut-o la zero. Este limpde că ambele sportive încă își reglează jocul.

1-1 Pliskova. Kristyna a revenit rapid în joc, tot după un game alb.

1-0, Niculescu. Sportiva noastră a servit foarte bine și a câștigat primul game la zero.

A început partida. Primul SET. Monica Niculescu a servit prima.

Monica Niculescu este aproape de optimile de la Wimbledon! 

În mare formă, Niculescu pornește și de această dată din postura de favorită, după ce a eliminat-o în turul precedent pe Jana Cepelova și a răzbunat-o astfel pe Simona Halep, care a părăsit prematur al treilea Grand Slam al anului.

În turul al doilea, Pliskova (locul 134 WTA) a eliminat-o, joi seară, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova (locul 25 WTA), în 3 seturi, scor 3-6, 6-3, 6-4.

În singura întâlnire de până acum, în calificările turneului de la Wuhan, în 2014, Monica Niculescu nu s-a prezentat și Pliskova a fost cea care a mers mai departe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑