Moment controversat în meciul dintre Karlovic şi Tsonga. Francezul a pierdut după o eroare a arbitrilor



 

**VIDEO** Moment controversat în meciul dintre Karlovic şi Tsonga. Francezul a pierdut după o eroare a arbitrilor

Ivo Karlovic l-a învins pe Jo-Wilfried Tsonga, cu 7-6, 4-6, 7-6, 7-6, şi s-a calificat în optimile turneului de la Wimbledon, unul transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de canalele Digi Sport, în perioada 29 iunie - 12 iulie.

Totuşi, istoria se putea scrie altfel la All England Club. În setul al patrulea, croatul s-a aflat la serviciu, dar Tsonga avea minge de set, la 7-6 în tie-break, şi putea trimite meciul în decisiv.

Atunci, Karlovic a comis o dublă, dar arbitrul de scaun nu a observat greşeala jucătorului, care a lovit mingea de două ori cu racheta, în apropierea fileului. Dacă acest lucru ar fi fost văzut de oficiali, atunci acesta ar fi pierdut punctul şi francezul ar fi câştigat setul.

Numărul 25 ATP a egalat la 7 şi s-a impus apoi cu 11-9, stabilind şi un record: a devenit cel mai vârstnic jucător aflat în optimile de la Wimbledon în ultimii 39 de ani, la 36 de ani şi 134 de zile.

Luând în considerare toate turneele de Grand Slam, nimeni nu a reuşit să depăşească performanţa lui Jimmy Connors, care a atins optimile de la US Open în 1991, la 39 de ani şi şase zile.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑