Spartak s-a impus cu 1 la 0 in fata gruparii Rubin si este la doar 2 puncte in spatele liderului campionatului - VIDEO



04 августа 2015

Spartak Moscova are un start promitator in noul sezon. Echipa a castigat meciul cu Rubin Kazan, scor 1 la 0 si este la doar 2 puncte in spatele liderului campionatului. In meciul de aseara, portarul de la Spartak a fost aproape de a comite o gafa imensa.

 

 

Portarul Serghei Rebrov a degajat mingea direct in jucatorul advers si aceasta a fost cat pe ce sa intre in poarta. In martie, goalkeeperul selectionatei Moldovei, Ilie Cebanu a comis o greseala similara in meciul cu Suedia, doar ca nu a avut norocul pe care l-a avut rusul. Balonul l-a lovit in cap pe Ibrahimovic si a intrat in poarta. Aseara, Spartak s-a napustit asupra echipei Rubin din primele minute. Oaspetii rezistau cu greu si raspundeau foarte rar cu propriile atacuri. Golul a venit in repriza secunda. Movsisian a inscris dupa o combinatie eleganta, creata de Shirokov si Ze Luis. 

 


Spartak s-a impus cu 1 la 0 in fata gruparii Rubin si are 7 puncte dupa 3 etape de campionat. Doar Zenit si TSKA au mai multe punct la activ - cate 9. 

 

Intre timp, campionatul rus ar putea ramane fara una dintre principalele vedete. Fotbalistul francez al clubului Dinamo Moscova, Mathieu Valbuena, s-a inteles cu echipa Olympique Lyon, anunta presa din Franta. Dinamo si-ar dori sa se desparta de jucator din cauza salariului mare al acestuia - 3 milioane 300 de mii de euro.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑