Brazilia va disputa un amical împotriva Columbiei în SUA



04 сентября 2014
www.digisport.ro

Selecţionata Braziliei va juca primul meci după umilinţa de la mondialul pe care la găzduit în această vară. Selecao va întâlni sâmbătă naţionala Columbiei într-un meci amical care va avea loc la Miami.

Brazilia a suferit una dintre cele mai mari umilinţe la mondialul din acest an. Sud-americanii au fost spulberaţi cu 1-7 de Germania în semifinale, iar în finala mică au suferit o înfrângere cu 0-3 în faţa Olandei. Brazilienii vor să spele din ruşinea acestui turneu final prin amicalul cu selecţionata Columbiei.

Totodată, naţionala Braziliei începe pregătirea pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia care va avea loc în 2018.

"În primul rând trebuie să muncim enorm. Este cel mai important lucru acum. Trebuie să facem poporul din Brazilia să uite cât mai repede de acel 1-7 cu Germania prin viitoarele noastre victorii. Suntem nevoiţi să câştigăm orice meci de acum înainte şi vom trece peste acel eşec", a spus Willian, mijlocaşul Braziliei.

Venit la naţionala Braziliei după demisia lui Luiz Felipe Scolari, selecţionerul Carlos Dunga a adus un atacant care nu a mai jucat de patru ani la Selecao, asta pentru că sud-americanii nu au un atacant de valoare. Este vorba despre Diego Tardelli de la Atletico Mineiro care va purta tricoul cu numărul nouă, cel purtat şi de celebrul Ronaldo.

"Acum trecem printr-o perioadă de reformare. Un nou început care este important. I-am îndemnat la calm pe jucătorii noi care au venit la echipă. Avem o formaţie bună şi trebuie să începem cu victorii noul ciclu preliminar", a declarat Oscar, mijlocaşul Braziliei.

Partida amicală dintre Brazilia şi Columbia se va disputa sâmbătă dimineaţă de la ora patru la Miami.Cele două formaţii au jucat ultima dată la Campionatul Mondial din acest an, iar Brazilia a eliminat Columbia în sferturile competiţiei cu 2-1.

Până la sfârşitul lui 2014, Selecao va susţine alte patru amicale, cel mai aşteptat fiind duelul cu Argentina din luna octombrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑