CSMS Iaşi a ajuns la 8 meciuri fără victorie în Liga 1: "Steaua e mai puternică decât anul trecut"



04 октября 2015

 

**VIDEO** CSMS Iaşi a ajuns la 8 meciuri fără victorie în Liga 1:

CSMS Iaşi a pierdut meciul cu Steaua, scor 1-2, în ultima etapă a turului din sezonul regulat al Ligii 1, şi a ajuns la opt jocuri consecutive fără victorie în campionat.

Cu toate acestea, preşedintele moldovenilor, Florin Prunea, crede că eşecul suferit în faţa campioanei putea fi evitat, chiar dacă este de părere că roş-albaştrii sunt mai puternici decât anul trecut.

"Se vede că Steaua este o echipă în creştere, iar rezultatele le dau încredere. Au jucători de calitate şi de o certă valoare şi chiar dacă au momente mai proaste, Steaua rămâne Steaua. Cred că e mai puternică decât anul trecut", a declarat prunea, la finalul partidei.

Oficialul ieşenilor recunoaşte că situaţia în care se află echipa este una dificilă, dar este optimist că elevii lui Nicolo Napoli îşi vor reveni în retur.

"Dacă nu marchezi, primeşti. Dacă reuşeam să marcăm, sigur se termina la egalitate. Trebuie să recunosc că Steaua a avut o posesie mai bună, dar cu ceva mai multă atenţie puteam obţine un egal.

Nu suntem Real Madrid, am jucat cu echipe mari, cu bugete triple. Să nu uităm cine suntem şi cu ce echipe am jucat. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Trebuie să ieşim din această serie, pentru că timpul trece şi nu reuşim să câştigăm. Dar echipa joacă şi are atitudine.

Sper să recuperăm jucătorii accidentaţi, să avem lotul întreg şi să o luăm de la capăt. Obiectivul nostru este o clasare pe locurile 1-9", a spus Prunea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑