8 etape fără victorie pentru Iași. "Steaua nu ne-a surprins, dar nici noi nu ne explicăm blocajul"



03 октября 2015

 

**VIDEO** 8 etape fără victorie pentru Iași.

VIDEO CSMS Iași - Steaua 1-2. Ieșenii încheie turul sezonului regulat din Liga 1 cu doar 3 victorii și o serie de 8 etape fără succes.

După înfrângerea cu Steaua, fundașul Mădălin Ciucă a spus că roș-albaștrii nu i-au surprins pe moldoveni cu nimic, ci pur și simplu au fost mai inspirați și au profitat la maximum de cele două ocazii mari pe care și le-au creat în Copou. Nici ieșenii nu găsesc o explicație pentru forma slabă pe care o traversează, dar speră să își revină după pauza prilejuită de meciurile echipei naționale din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

În minutul 34, Ciucă a fost în prim-plan la o fază în care arbitrul Cristian Balaj a acordat penalty pentru Steaua și un cartonaș galben pentru el, apoi a revenit și a anulat ambele sancțiuni, fiindcă în prima fază Varela - cel faultat - se afla în offside.

"Cred că meritam un egal. Nu știu dacă au avut mai mult de două situații, pe greșelile noastre. Am avut și noi ocaziile noastre, dar echipa mai inspirată a câștigat. Nu ne-a surprins Steaua în mod special, dar au fost mai mobili. Per ansamblu, nu au avut ocazii mari. Știam că sunt jucători tehnici, cu viteză, chiar dacă la un moment dat nu au avut un parcurs așa bun în campionat.", a declarat Mădălin Ciucă, la finalul meciului CSMS Iași - Steaua 1-2.

"Nu știu care e blocajul, nu ni-l explicăm nici noi. Am încercat să marcăm, au reușit, dar nu reușim să câștigăm. Sperăm ca pauza să ne prindă bine și să începem cum am început returul sezonului trecut. E posibil. După pauză vom avea două meciuri acasă pe care trebuie să le câștigăm obligatoriu, fiindcă sunt împotriva a două contracandidate (n.r. cu Voluntari și Concordia Chiajna). Clar nu putem fi mulțumiți cu punctele câștigate până acum. La începutul campionatului, ne gândeam că avem o echipă mai bună ca anul trecut și speram la mai mult. Nu reușim să câștigăm de mult timp, dar nu avem ce face decât să sperăm că victoria va veni în meciul următor.", a adăugat fundașul lui CSMS Iași.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑