Turda - Dinamo 32-32. Egal spectaculos, scos de oaspeți pe final!



03 октября 2015

 

**VIDEO** Turda - Dinamo 32-32. Egal spectaculos, scos de oaspeți pe final!

Handbaliştii de la Potaissa Turda şi Dinamo au oferit un meci spectaculos sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport și au încheiat la egalitate, scor 32-32, în etapa a opta a Ligii Naţionale.

După un start mai bun, ardelenii conduceau la pauză la un gol diferență, 17-16. La reluare, dinamoviștii au preluat conducerea grație lui Savenco, dar gazdele au replicat. S-a mers cap la cap până în minutul 45, apoi Potaissa a fost de netrecut în apărare și a mai înscris de 4 ori.

Cu două minute și jumătate rămase, ardelenii mai aveau două goluri avans, dar reușitele lui Ragot și Asoltanei au stabilit scorul final, 32-32, nu înainte ca portarul Grigoaș să apere ultima minge a meciului. Ambii jucători ai lui Dinamo au încheiat partida cu 5 reușite, la fel ca și croatul Vrankovic. Cel mai bun marcator al partidei a fost însă Cristian Adomnicăi, din tabăra gazdelor, cu 7 goluri.

CH CSU Politehnica Timişoara a surclasat-o pe CSU Danubius Galaţi cu 41-21 (23-8), în alt meci jucat sâmbătă.

În clasament, pe primul loc se află CSM Bucureşti, 21 puncte, urmată de Steaua, 19 p, HC Odorhei, 18 p (7 jocuri), Dinamo, 17 p, CS HC Adrian Petrea Reşiţa, 16 p (7 j), CH CSU Politehnica Timişoara, 15 p, etc. 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑