Încă o înfrângere pentru Chelsea, aflată la cel mai prost sezon din ultimii 37 de ani! Reacția lui Mou



03 октября 2015

 

**VIDEO** Încă o înfrângere pentru Chelsea, aflată la cel mai prost sezon din ultimii 37 de ani! Reacția lui Mou

Chelsea a pierdut al patrulea meci în opt etape în actualul sezon în Premier League. Elevii lui Mourinho au avut 1-0 în minutul 10 (Willian) cu Southampton sâmbătă, 3 octombrie, dar s-au văzut învinși cu 3-1 de trupa lui Ronald Koeman. Davis (43), Mane (60) și Pelle (72) au marcat pentru oaspeți, care au urcat pe locul 9 al clasamentului. Chelsea, după opt runde, este pe 16, cu doar 8 puncte acumulate.

VEZI AICI golul lui Willian.

VEZI AICI golul lui Davis.

VEZI AICI golul lui Mane.

VEZI AICI golul lui Pelle.

Dincolo de rezultatele sub așteptări, Jose Mourinho pare că și-a ieșit iar din minți. Nemanja Matic, unul dintre cei mai buni jucători ai ”albaștrilor” în sezonul trecut, a fost umilit. Introdus la pauză, la 1-1, sârbul a fost scos din teren după doar 29 de minute, la 3-1 pentru Southampton, echipă la care Florin Gardoș nu a fost nici pe bancă.

La finalul partidei, Mourinho a dat vina pe arbitraj. ”Centralul” Robert Madley a acordat șapte cartonașe galbene, din care doar două lui Chelsea, dar portughezul l-a scos țap ispășitor pentru un presupus penalty neacordat la Falcao, la scorul de 1-1. Columbianul n-a primit lovitură de la 11 metri, văzând, însă, cartonașul galben.

„Nu fug de responsabilități, dar trebuie să fim onești, tocmai pentru că suntem într-un moment atât de slab. Arbitrii au teama de a lua decizii în favoarea lui Chelsea. Am avut penalty clar la 1-1. Era un moment decisiv. Poate să mă suspende Federația, nu-mi pasă. A fost penalty clar.

În prima repriză nu ne-am arătat calitatea, dar am dominat jocul. Am făcut o greșeală, am luat gol. Le-am spus jucătorilor să nu se panicheze. La 1-1 am avut penalty clar. Uriaș! Nu s-a acordat nimic. Ei au devenit apoi mai motivați. Am luat golurile 2 și 3 pe greșeli individuale. Suntem victimele a prea multe erori individuale. Echipa trebuia să încheie prima repriză cu scorul de 2-0 sau 3-0. Nu vreau să fiu nepoliticos, dar și arbitrilor le este frică să ia decizii în favoarea noastră”, a tunat Jose Mourinho la finalul meciului.

Este cel mai start sezon al unei ediții de campionat pentru Chelsea din ultimii 37 de ani. Ultima dată când ”albaștrii” au început atât de prost a fost în sezonul 1978/1979. La capătul acelei ediții de campionat, Chelsea avea să retrogradeze.

”Traversez cea mai slabă perioadă din cariera mea, cu cele mai proaste rezultate, iar faptul că asta se întâmplă la Chelsea mă doare și mai mult. Vreau să muncesc, să ieșim din acest impas. Îmi asum responsabilitatea. Eu nu fug. Dacă vor, trebuie să mă dea afară. E greu să fii campion, iar eu nu fug de responsabilități. Dacă mă vor da afară, însă, vor pierde cel mai bun antrenor din istoria acestui club. Totodată, transmit un alt mesaj: că antrenorul e mereu vinovat la înfrâgneri. Eu cred că și jucătorii și alte persoane din club trebuie să-și asume o parte din vină”, a mai declarat Jose Mourinho.

ECHIPELE

Chelsea: Begovic - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires (Matic, 46, Remy, 73), Fabregas - Willian (Pedro, 64), Oscar, Hazard - Falcao
Antrenor: Jose Mourinho

Southampton: Stekelenburg - Cedric Soares, Jose Fontas, Van Dijk, Betrand - Oriol Romeu (Ward-Prowse, 46), Wanyama - Mane (Yoshida, 90+2), Davis, Tadic (Jay Rodriguez, 78) - Pelle
Antrenor: Ronald Koeman

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑