Astra a terminat turul sezonului regulat pe primul loc în Liga 1. Cum au sărbătorit giurgiuvenii în vestiar!



04 октября 2015

 

**VIDEO** Astra a terminat turul sezonului regulat pe primul loc în Liga 1. Cum au sărbătorit giurgiuvenii în vestiar!

Marius Șumudică s-a mândrit, la declarațiile acordate la finalul victoriei cu 1-0, din deplasare, în fața lui Dinamo, cu faptul că echipa sa a arătat ca un lider adevărat. Astra a încheiat turul sezonului regulat pe locul 1, cu 27 de puncte, după 13 runde, cu două mai mult decât Steaua și cu patru mai mult decât Pandurii și Viitorul.

”Sunt fericit să conduc un grup care merită toate felicitările. Am demonstrat că suntem una dintre cele mai bune echipe din ţară. Am dominat de la început până la sfârşit, în ciuda problemelor pe care le avem şi care se vor rezolva. Când patronul va fi eliberat, vom fi o forţă a campionatului, din toate punctele de vedere”, a declarat Șumudică, la finalul meciului de pe Arena Națională.

”Astralii” au sărbătorit cum se cuvine în vestiar, unde a avut loc o explozie de bucurie. ”Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? Astra e! Astra e!”, au scandat la unison elevii lui Șumudică, împreună cu antrenorul lor, care nu s-a dat în lături de la a participa cot la cot cu jucătorii la celebrarea locului 1. De fapt, chiar Şumi a dat tonul petrecerii în vestiar.

Vezi mai jos imagini din vestiarul Astrei la finalul partidei cu Dinamo:

 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑