Schimbarea sistemului, Kharja şi forma lui Chipciu, secretele revirimentului Stelei



04 октября 2015

 

**VIDEO** Schimbarea sistemului, Kharja şi forma lui Chipciu, secretele revirimentului Stelei

Steaua a câştigat cu 2-1 la Iaşi, a patra victorie consecutivă în toate competiţiile pentru campioană, şi încheie turul sezonului regulat din Liga 1 la două puncte în urma liderului Astra Giurgiu.

Deşi roş-albaştrii au avut parte de o primă parte a sezonului dificilă şi au dezamăgit în multe momente, în ultimele meciuri s-a putut observa o creştere în jocului echipei. Antrenorul secund, Nicolae Dică, crede că trecerea la sistemul 4-3-3, integrarea foarte bună a lui Houssine Kharja şi momentul bun de formă al lui Alex Chipciu sunt motivele revirimentului.

"Am schimbat sistemul şi important e că băieţii l-au înţeles foarte repede, chiar dacă nu am avut timp să-l lucrăm. Văd că ei pun în aplicare la jocuri ce facem la antrenamente.

Kharja e un jucător cu experienţă. El oricum era important pentru naţionala Marocului. Avea nevoie să-şi găsească o echipă la care să joace.

Alex joacă pe poziţia lui Tade. În acest moment, e într-o formă foarte bună. A marcat şi în această seară", a spus Dică, la finalul întâlnirii din Moldova.

Cu toate acestea, fostul internaţional recunoaşte că staff-ul campioanei va fi complet mulţumit abia când Steaua va ajunge pe primul loc al clasamentului.

"Noi suntem mulţumiţi când suntem pe primul loc, dar e bine că ţinem aproape de Astra. Suntem la două puncte în spate, sperăm să ajungem cât mai repede pe primul loc. Obiectivul nostru era să terminăm turul pe primul loc, dar important e să fim la sfârşitul campionatului acolo", a explicat Dică.

În privinţa meciului de la Iaşi, Dică s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor stelişti: "Am intrat puţin relaxaţi la începutul jocului şi asta s-a văzut pe teren. În prima repriză ne-am creat câteva ocazii şi nu le-am dat vreo şansă celor de la Iaşi în prima repriză. În a doua repriză am început foarte bine jocul, am avut atitudine şi am marcat două goluri. Păcat că ne-am relaxat spre final şi am primit acel gol".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑