De 8 martie, presedinta federatiei de tenis, Marina Tauber isi doreste victoria nationalei Moldovei de Cupa Davis in fata Ungariei




Intre timp pentru a se intari, maghiarii l-au convocat si pe tenismenul Viktor Filipenko.


Marina TAUBER, PRESEDINTE FEDERATIA DE TENIS: “ Data de 8 martie e ziua mea, nu a mea, nu ziua mea de nastere, dar a noastra, ziua femeilor, i-am rugat foarte mult un cadou, o victorie. ”

 

Nationala de tenis de camp a Moldovei va debuta maine la ora 15 in fata maghiarilor. Meciurile urmand sa se dispute in orasul Gyor. Presedintele federatiei nationale de profil a subliniat inca odata ca dupa renuntarea lui Maxim Dubarenco, care deja reprezita Belarusul, acum ca niciodata mai decisiv este jocul liderului Radu Albot.

 

Marina TAUBER, PRESEDINTE FEDERATIA DE TENIS: “ Va fi important şi cine va începe acest duel, dar înţelegem foarte bine că marea parte a responsabilităţii cade pe umerii lui Radu Albot. E foarte important că el este pregătit, e în formă bună. 

 

Moldova se antreneaza de duminica in Ungaria si pentru al substitui pe Dubarenco, la selectionata a fost chemat tanarul de 17 ani, Maxim Bulat.

 

SINCRON: Marina TAUBER, PRESEDINTE FEDERATIA DE TENIS: Maxim Bulat a fost o candidatura recomandata de liderul echipei noastre Radu Albot si decizia luata comun cu echipa, cu capitanul si cu conducerea federatiei”. 

 

Pentru deplasarea in Ungaria, Ministerul Tineretului si Sportului a alocat 133 de mii de lei.

 

Serghei AFANASENCO, MINISTRUL TINERETULUI SI SPORTULUI: “ După cererea Federaţiei de Tenis, totul este conform planului respectiv. Totul a fost făcut. 

 

Nationala Ungariei este o veche cunostinta a selectionatei noastre. Cele doua s-au intalnit de alte doua ori, la fel in Cupa Davis. Ultima data, in 2013 Moldova a jucat la Chisinau si a invins cu 3 la 2.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑