3 jucători eliminați, unul iertat, 15 „galbene”, bilanțul meciului de la Chiajna



 

**VIDEO** 3 jucători eliminați, unul iertat, 15 „galbene”, bilanțul meciului de la Chiajna

Marian Balaci a avut parte de un meci greu la Chiajna. În afara celor trei jucători pe care i-a eliminat, ”centralul” a mai trecut printr-un moment greu, atunci când nemțenii au vrut să iasă de pe teren.

Concordia a câștigat cu 2-0 meciul cu Ceahlăul (DETALII AICI și VIDEO), dar partida de la Chiajna a fost una destul de tensionată și asta din cauza numărului mare de cartonașe galbene arătate de către arbitrul central Marian Balaci.

Nervii jucătorilor, dar și ai celor aflați pe margine au atins cote paroxistice în a doua parte a întâlnirii. Mai întâi, Marc a fost ”iertat” de către arbitru în minutul 48, atunci când trebuia să fie eliminat pentru al doilea cartonaș galben, după ce pe primul l-a încasat în minutul 32. De altfel, Costel Ilie, antrenorul nemțenilor, a sesizat momentul și după doar două minute l-a scos din teren pe fundașul central.

Balaci n-a mai fost însă indulgent în minutele care au urmat. Primul fotbalist trimis mai repede la cabine a fost tot un jucător de la Ceahlăul, Cânu, și tot pentru cumul de ”galbene”. Reluările TV au arătat însă că al doilea ”avertisment” a fost acordat destul de ușor.


Pe margine, extrem de furios, Ilie și-a chemat echipa la margine cu gândul de a întrerupe partida, dar a revenit repede asupra deciziei, după ce a vorbit și cu jucătorii (DETALII AICI și VIDEO).

Situația nemțenilor a devenit una critică în minutul 80, atunci când un alt fundaș al Ceahlăului, Dumitraș a văzut ”roșu” în fața ochilor, de data asta corect.

Până la urmă, și gazdele au pierdut un jucător. Neluț Roșu, unul dintre cei mai talentați fotbaliști din lotul Concordiei, a intrat pe teren în minutul 59 în locul lui Purece și a reușit ”performanța” de a încasa două cartonașe galbene în doar patru minute 83 și 87, astfel că și acesta a fost eliminat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑