Milsami continuă lupta pentru un loc în Cupele Europene. Formaţia a învins FC Costuleni cu scorul de 3:1



 

Milsami continuă lupta pentru un loc în Cupele Europene. Echipa antrenată de Gheorghi Iarţev a învins la Orhei, FC Costuleni cu scorul de 3-1. Dacia şi Veris au rămas pe locurile trei şi patru în clasament, după ce au învins Academia şi repsectiv Speranţa Cahul.

Toate golurile în partida dintre FC Costuleni şi Milsami s-au marcat în primele 20 de minute. "Vulturii" au deschis scorul prin fundaşul Lucas de Lima, iar Constantin Iavorschi a dublat avantajul echipei sale. "Leii" au redus din diferenţă prin Andrei Bugneac, care a stabilit şi rezultatul final de 2-1.

Campioana Sheriff deja şi-a asigurat victoria cu Rapid, la masa verde. Dacia a obţinut a şasea victorie consecutivă şi nu a primit niciun gol de la reluarea campionatului. În această etapă "lupii galbeni" au învins Academia cu 4-0. Veris s-a impus în faţa formaţiei Speranţa cu 3-0, iar FC Tiraspol a trecut de Olimpia cu 2-1. În ultimul meci al etapei, Zimbru a învins Dinamo Auto cu 2-0.

Sheriff este lider detaşat în campionat, unde este urmată în continuare de FC Tiraspol şi Dacia. În prima parte a clasamentului se mai află Veris, Milsami, care a urcat două poziţii, şi FC Costuleni.
Zimbru a coborât din nou pe şapte. Academia şi Speranţa sunt cele două echipe de pe locurile retrogradabile.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑