Lecție pentru Ianis. Hagi l-a învățat pe fiul său cum să bată penalty-urile



**VIDEO** Lecție pentru Ianis. Hagi l-a învățat pe fiul său cum să bată penalty-urile

La finalul ultimului antrenament al jucătorilor de la Viitorul, Gică Hagi i-a oferit o lecție specială fiului său. "Regele" i-a arătat lui Ianis cum se execută corect loviturile de la 11 metri.

Gică Hagi a recunoscut săptămâna trecută că și-ar dori un stângaci în lot și prima sa țintă este Florin Cernat. Regele are însă și o variantă de rezervă în cazul în care nu va reuși să-l aducă pe căpitanul dunărenilor. Din sezonul viitor, Hagi vrea să conteze din ce în ce mai mult pe fiul său Ianis și se ocupă atent de pregătirea acestuia.

După ultimul antrenament cei doi au exersat împreună penalty-urile și Regele i-a oferit câteva sfaturi prețioase fiului său. Întreg momentul a fost filmat și postat pe pagina oficială de facebook a Academiei.

În vârstă de 16 ani, Ianis a debutat deja în Liga 1. Hagi cel mic are 3 prezențe la activ pe prima scenă a fotbalului românesc însă n-a prins din teren nicio victorie a Viitorului. Ianis a bifat în total 33 de minute, în partidele cu Botoșani, CS U Craiova și Oțelul.

VIDEO

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑