Lumea sportului, solidară cu Neymar! Mesaje de la sute de sportivi primite de decarul Braziliei, după accidentare



 

**Lumea sportului, solidară cu Neymar!** Mesaje de la sute de sportivi primite de decarul Braziliei, după accidentare

Starul naționalei Braziliei, Neymar Junior, a suferit o ruptură vertebrală în urma unei intrări dure a columbianului Zuniga în meciul din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, disputat ieri, la Fortaleza. Brazilia s-a impus cu 2-1 (DETALII), urmând a juca în semifinale cu Germania, dar l-a pierdut pe Neymar pentru restul turneului. Fotbalistul Barcelonei a părăsit terenul plângând, pe targă, și a fost dus de urgență la spital, unde i s-au făcut radiografiile care au relevat gravitatea accidentării (DETALII).

Vezi mai jos video cu sosirea brazilianului la clinica din Fortaleza:

 

Imediat după ce s-a aflat că accidentarea lui Neymar îl va face să piardă restul Campionatului Mondial, mesajele de solidaritate şi de încurajare din toată lumea au început să curgă pe reţelele de socializare. Printre zecile de mii de încurajări s-au strecurat şi mesaje de la alţi actuali sau foşti sportivi, care au vrut să-l asigure pe Neymar că sunt alături de el. 

”Força Neymar! Acest moment este dificil, dar Dumnezeu știe toate acestea. Toți avem un scop. Suntem alături de tine!”, i-a transmis Leandro Damiao, fostul său coleg de la Santos. „Multă credință și multă putere, prietene. Bucuria și entuziasmul tău sunt cu noi. Brazilia e cu tine!”, i-a scris și fostul jucător de tenis brazilian Gustavo Kuerten.

></p><p><strong>Gilberto Silva, Diogo, Kaka, Luiz Gustavo, Dante, Willian, Lucas Piazon, Luis Fabiano, Lukas Podolski</strong> și <strong>Roberto Carlos</strong> s-au grăbit și ei, încă de ieri, să-i ureze însănătoșire grabnică starului brazilian.<em><strong> „Sunt bucuros de victoria de azi, dar sunt trist pentru Neymar. Sper să te faci bine repede”</strong></em>, i-a transmis viitorul adversar al Braziliei din semifinalele CM, Podolski, în timp ce un alt fost și viitor rival, <strong>Mesut Ozil</strong>, a scris pe twitter: <em><strong>”Sunt trist. Neymar, fă-te bine repede!”</strong></em>.</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑