Mongolia, încă un aur la Ulaanbator. Duminică, emoții pentru Daniel Natea



Mongolia, încă un aur la Ulaanbator. Duminică, **emoții pentru Daniel Natea**

În ziua a doua a Grand Prix-ului de judo de la Ulaanbator, Mongolia si-a completat palmaresul cu încă o medalie de aur după cele două câștigate în prima zi.

În finala categoriei feminine 70 kg., mongoleza Narandjargal Tsend Ayush a reușit victoria după o acțiune articulară pe brațul sud-coreencei Ye-Sul Hwang, în timp ce la 63 kg., pe prima poziție s-a situat Junxia Yang din China, care a finalizat o fixare de ippon la Da-Woon Joung din Coreea de Sud.

În întrecerea masculină, la categoria 73 kg., medalia de aur a fost obținută de georgianul Nugzari Tatalashvili, care a reușit să-l domine pe fostul campion mondial mongolezul Tsagaanbaatar Khashbaatar, un singur avertisment făcând diferența între cei doi.

Finala categoriei 81 kg., a fost câștigată spectaculos de japonezul Keita Nagashima, care a obținut victoria în ultima secundă, după ce a finalizat cu wazaari un atac la fostul vicecampion olimpic sud-coreeanul Ki-Chung Wang.

Duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 puteți urmări meciurile pentru medalii de la categoriile 78 și +78 feminin și 90, 100 și +100 kg. masculin, la această ultimă categorie concurând și reprezentantul României Daniel Natea, care are un prim tur liber.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑