Nemanja Vidic a fost prezentat oficial la Inter Milano



 

Nemanja Vidic a fost prezentat oficial la Inter Milano, echipă la care a ajuns liber de contract de la Manchester United. Fotbalistul a mai avut oferte de la Juventus, Galatasaray şi AS Monaco, dar a ales în cele din urmă formaţia de pe Giuseppe Meazza şi s-a declarat mulţumit de alegerea făcută.

"Urmăresc Inter de mult timp. Am şi jucat împotriva acestei echipe. Generaţia din 2010, care a câştigat Liga Campionilor, este magnifică. Puţine echipe au reuşit asemenea performanţă. Văd aici poze cu mai mulţi jucători celebri pe care am avut ocazia să-i întâlnesc în teren. Istoria clubului este prea mare ca să pot să o povestesc într-un minut", a spus Nemanja Vidi. 

Fostul căpitan al lui United a semnat contractul pe trei sezoane şi va avea un salariu de aproximativ 3,2 milioane de euro pe an. În Serie A, fundaşul va avea mai mulţi adversari cu care s-a duelat şi în Anglia.

"Tevez s-a acomodat bine la Juventus, Lorente este pe val. Gervinho, de la Roma, este un jucător de temut, chiar dacă este un jucător de bandă, dar nu de vârf. Aceşti trei jucători mi-au creat mai multe probleme", a mai spus sportivul.

Sârbul, în vârstă de 32 de ani, a mai jucat pentru Steaua Roşie Belgrad, Spartak Subotica şi Spartak Moscova. La Manchester United, fotbalistul a evoluat în ultimele opt sezoane, câştigând cinci titluri în Anglia şi un trofeu al Ligii Campionilor.

La Inter, Vidic va purta pe tricou acelaşi număr, 15, pe care îl avea la formaţia engleză. Inter a terminat sezonul trecut pe locul cinci în Serie A şi s-a calificat doar în Liga Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑